Myymälä avoinna ti-to klo 11-18 ja la klo 11-15. Olemme suljettu itsenäisyyspäivänä 6.12.

Hamam-pyyhkeet ja Kylpytakit

Meiltä löydät Linan ja Lempi lifestylen laadukkaat hamam-pyyhkeet. Pyyhkeitä löytyy käsipyyhe, smartsize sekä kylpypyyhe koossa. Tuoteryhmästä löytyy myös silloin tällöin tyylikkäitä kimonoja ja tunikoita. 

Hamam-pyyhkeet ovat yksi puodin suosituimmista tuotteista! Hamam-pyyhkeitä ostetaan paljon myös lahjoiksi, koska ne sopivat kaikille vauvasta vaariin. Moni myös innostuu yhden pyyhkeen ostettuaan vaihtamaan pikkuhiljaa kaikki pyyhkeensä laadukkaisiin hamam-pyyhkeisiin. 

Mikä on hamam-pyyhe ja miksi sitä niin kehutaan?

Hamam on alunperin turkkilainen kylpylä, jossa näitä pyyhkeitä käytetään. Jos olet joskus reissannut Turkissa, olet luultavasti törmännyt näihin perinteisiin hamam-pyyhkeisiin. Sieltä pyyhkeet ovat rantautuneet myös Suomeen ja nousseet suureksi hitiksi perinteisten froteepyyhkeiden rinnalle. 

Hamam on froteen vastakohta ja siinä on monia hyviä etuja:

  • Ohut pyyhe. Asiakkaat pitävät hamam-pyyhkeistä, koska ne ovat niin ohuita froteeseen verrattuna. Pyyhe on hyvin ohut ja kevyt, mutta silti kooltaan todella suuri. 
  • Imukykyinen. Laadukkaiden materiaalien vuoksi meidän hamam-pyyhkeet ovat hyvin imukykyisiä.
  • Mahtuu pieneen tilaan. Koska hamam-pyyhe menee pieneen tilaan, se on täydellinen reissuissa ja harrastuksissa. Se ei vie paljoa tilaa matkalaukussa tai treenikassissa. 
  • Hamam-pyyhe myös kuivuu nopeasti. Hetki auringossa, ja pyyhe on jo kuiva ja valmiina pakattavaksi. 
  • Lisäksi hamam-pyyhkeet ovat ihanan näköisiä ja sopivat moneen sisustukseen. Rakastat sitten värejä, tai olet tyylikkään musta-harmaan ystävä, meiltä löytyy joka makuun pyyhe.

Hamam on mainio harrastuksissa, koululiikunnassa, etelänreissulla uima-altaalla jne. Se on myös kaunis asuste rannalla lanteille kietaistuna. Sen saa myös kivasti kietaistua päähän suojaamaan auringolta tai huiviksi kaulalle jos olkapäät meinaavat palaa. 

Iso aikuisten hamam on myös kuin peitto lapselle, joka on kesken rantaleikkien nukahtanut aurinkotuoliin. 

Erilaiset koot moniin eri käyttötarkoituksiin.

Aikuisten hamam saattaa olla kooltaan jopa 100 x 180 cm, jolloin se menee helposti kehon ympäri kun käyt vaikka uimahallilla, tai vilvoittelet ulkona saunan jälkeen. Pyyhe on ohut, mutta peittää silti hyvin. Tämän ansiosta se on tyylikäs, peittävä ja mukava. 

Linan smartsize/lasten koko on täydellinen kooltaan juuri lapsille, tai suihkun jälkeen turbaaniksi päähän ja hiusten kuivaamiseen. Kiharapäitä villinnyt curly girl metodi kiittää hamamista. Sillä saat kivasti kuivattua hiukset painellen kevyesti. Hiukset ei takkuunnu niin helposti ja kuivuvat ilmavasti turbaanin alla. 

Käsipyyhkeet ovat kooltaan mainioita myös salille. Käsipyyhe sopii hyvin vaikka spinning-tunnille otsan kuivailuun. Se imee hyvin hien ja on kooltaan näppärä treenikassiin. 

Hamam käsipyyhkeet ovat myös mainioita retkillä eväskorissa kaiken kuivailuun tai istuinalustana kosteassa metsässä, veneessä tai saunan lauteilla. Hamam Kylpypyyhe on hyvän kokoinen myös piknik-alustana.

Ekologisuus ja eettisyys

Puodin hamamit ovat täyttä puuvillaa tai puuvilla-pellavaa. Ekologista luonnonmateriaalia, joka on laadukas, super pehmeä ja miellyttävän tuntuinen iholla. Puodin hamam-pyyhkeissä on myös upeat värit, jotka kestävät hyvin konepesun pesusta toiseen. Sitäpaitsi hamam-pyyhkeen imukyky vain paranee useiden pesujen myötä. 

Linan omistaja Anne kertoo sivuillaan, että pyyhkeiden valmistajat ovat pääasiassa pieniä perheyrityksiä Turkissa. Valmistajat toimivat eettisesti, ja Anne valitsee ja testaa tuotteet tarkasti. Hän käy usein myös valmistajien luona valitsemassa tuotteita ja seuraa näin työoloja ja työhyvinvointia. Samalla he keskustelevat uusista ideoista, ja hän vie valmistajille asiakastoiveita ja keskustelevat niistä. 

Myös Lempi lifestylen väki jakaa samat arvot ja käy tutustumassa työoloihin säännöllisesti Turkissa. 

Meidän hamamit ovat siten eettisiä ja ekologisia, mikä on tärkeää meillä Korson Aseman puodilla. Luonnonmateriaalit, hyvät valmistusolosuhteet, laatu ja kaunis ulkoasu ovat tärkeitä myös puodin filosofialle. 

Meiltä löytyy parhaat hamam-pyyhkeet, joita asiakkaatkin kehuvat jatkuvasti. Koska pyyhkeet ovat täysin luonnonmateriaalia, ne on hyvälaatuisia ja näin markkinoiden parhaat hamam-pyyhkeet. 

Puodilta löytyy tällä hetkellä kolmea eri kokoa hamam-pyyhkeitä.

  • Kylpypyyhkeet: 90-100 x 170-180 cm. Todella suuri mutta silti pieneen tilaan mahtuva pyyhe. Pyyhkeeksi, huiviksi, pöytäliinaksi, lanteille...
  • Smartsize/lasten koko: 140 x 70 cm. Lapsille, kouluun, harrastuksiin, päähän turbaaniksi. 
  • Käsipyyhe: mm. 45 x 90 cm. Käsipyyhkeeksi, salille, hoitolaukkuun, retkelle, laudeliinaksi, keittiöpyyhkeeksi. 

Kaikissa pyyhkeissämme on ripustusnaru. 

Hamam-pyyhkeen pesuohjeet:

Käyttöönottopesu tehdään valmistajan suosituksen mukaisesti 40 asteessa. Jatkossa pyyhkeet voi pestä 60 asteessa muun lakana- ja pyyhepyykin mukana, ilman värien haalistumista tai merkittävää kutistumista.


Tuoteosaston suosituimmat tuotteet:


12 tuotetta
  • Sivu 1 / 1