Myymälä avoinna ti-to klo 11-18 ja la klo 11-15.

Kalenterit 2024

Meiltä löytyy kauniit paperiset kalenterit vuosille 2023-2024.

Valikoimassamme päivyrit, seinäkalenterit ja perhekalenterit. 

Meiltä löytyy pian kauneimmat paperikalenterit vuodelle 2024. Tuotemerkkejämme ovat mm. Putinki, Nuppu print co ja Rifle Paper co.

Uutuutena kalenterivalikoimaamme on saapunut kotimaisen Linnapaperin kalenterit!

Päivyreissä on monta erilaista vaihtoehtoa jokaiseen makuun. Meiltä löytyy pienempiä päivyreitä jotka mahtuu pienempäänkin laukkuun. Päivyreitä kierreselällä, päivyreitä joissa on suomalaiset juhlapyhät jne. 

Miksi valita paperikalenteri?

Nykyisessä digiajassa moni käyttää ihan puhelinten ja tietokoneiden kalentereita. Silti on monia jotka vannovat paperikalenterin nimeen. 

Paperikalenterissa on runsaasti kirjoitustilaa. 

Asiat jää paremmin mieleen kun ne kirjoittaa käsin. 

Kalenterit 2024 on meillä kauniita, ja tuo visuaalisesti hyvää mieltä. 

Muutama vuosi sitten kalenteriaskartelusta ja bujoilusta tuli trendikästä. Moni käsillätekijä nauttii edelleen kalenterin tuunailusta ja koristelusta. 

Monissa puodin paperikalentereissa on runsaasti tilaa myös muistiinpanoille, kuten Annika Välimäen suunnittelema kalenteri 2024. Joten sinulla on myös muistilehtiö samassa mukana. 

Mikä kalenteri minulle sopii?

Meiltä löytyy erikokoisia päivyreitä, kannat sitten kalenteria mukana tai on se työpöydälläsi, voit valita koon mukaan. Jotkut tarvitsee päiviin kellonaikamerkinnät, jotkut suomalaiset pyhäpäivät ja nimipäivät. Esim. Mira Malliuksen kalenteri 2024 sopii matkaan mukaan pienen koonsa puolesta.

Tarvitsetko paljon muistiinpanotilaa? Haluatko koristella kalenteria myös itse? Silloin hyvä vaihtoehto on esimerkiksi  upea Annika Välimäen kalenteri.

Jos olet perheellinen ja perheessä on paljon eri harrastuksia ja menoja, toimii perhekalenteri kodin seinällä kaikkien nähtävänä hyvin. 

Seinäkalenteriin saat tärkeimmät menot merkittyä, ja kalenterin näkee myös koko perhe. Seinäkalenteri voi myös olla kaunis sisustuselementti, kuten Kaisu Sandbergin ihana seinäkalenteri kauniine kuvineen.


Tuoteryhmän suosituimmat kalenterit 2024:

Polka Paper viikkopäivyri 2024

Annika Välimäki kalenteri 2024

Mira Mallius viikkopäivyri 2024

17 tuotetta
  • Sivu 1 / 1