Sirosudenporkkana Green mist- kukkasiemenet
Uutuus

Sirosudenporkkana Green mist- kukkasiemenet

4,50 €
sis. 24 % ALV
Kukkatarhureiden Sirosudenporkkana Green mist- kukkasiemenet
Saatavuus 8 kpl

Sirosudenporkkana 'Green Mist'

Ammi visnaga

Paketissa noin 100 siementä

Tiedot:

Elinikä: yksivuotinen

Korkeus: 80 cm

Kasvupaikka: aurinkoinen, vettäläpäisevä multamaa

Kylvöstä kukintaan: 85-100 päivää

Istutusväli: 30 cm, 9 taimea/m2

Latvonta: ei

Pölyttäjille: kyllä

Kestää: kylmää

Kylvösyvyys: 0,5 cm

Itäminen: 12-16 päivää, 16-18 °C


Kasvatusohjeet:

Kylvä siemenet paikalleen, kun pakkaset ovat ohi. Kylvä siemenet aivan pintaan ja peitä kevyesti, sillä valo auttaa itämiseen. Suojaa suorakylvetyt siemenet ja pienet taimet aluksi harsolla ja huolehdi kastelusta. Harso vähentää kosteuden ja lämmön haihtumista sekä vähentää lintujen ja muiden pieneläinten tuhotöitä.

Voit myös aloittaa kasvatuksen sisällä huhti-toukokuussa omissa ruukuissa tai kennoissa, sillä porkkanan juuristo häiriintyy helposti. Tämän vuoksi suorakylvöä suositellaan. Kylvä siemenet kylvömultaan ja peitä kevyesti vermikuliitilla, sillä valo auttaa itämiseen. Pidä kylvös tasakosteana. Itämisen jälkeen siirrä taimet valoon. Kouli tarvittaessa varoen. Istuta taimet kasvupaikalle yöpakkasten loputtua. Musita karaista taimet ennen istutusta.

Kukkatarhurit on syntynyt kahden leikkokukkaviljelijän tahdosta tehdä töitä mieluummin yhdessä, kuin yksin. Me rakastamme puutarhaelämää ja luonnon rytmissä kulkemista. Haluamme luoda kestävämpää maailmaa ja unelmoimme siitä, että leikkokukat olisivat aidosti luonnonmukainen valinta - myös täällä pohjolassa.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.