Knit This! 21 hurmaavaa arjen neuleohjetta

Knit This! 21 hurmaavaa arjen neuleohjetta

30,00 €
sis. 24 % ALV
Knit This! 21 hurmaavaa arjen neuleohjetta, tekijä Veronika Lindberg
Saatavuus 1 kpl

Knit This! 21 hurmaavaa arjen neuleohjetta – Veronika Lindberg

Ohjeet ja tekstit: Veronika Lindberg

Kuvat: Veronika Lindberg, Jukka Heino ja Rebecka Lindberg

Editointi: Elina Lähteenmäki

Ohjeiden editointi: Heli Rajavaara

Layout design: Viola Minerva Virtamo

 Kieli: Suomi 

Koko: 17,5 x 22,5 cm

Knit this! sisältää 21 hurmaava neuleohjetta, joissa yhdistyvät skandinaavinen selkeys ja leikkisät yksityiskohdat. Nykyaikaista, naisellista ja eleganttia – laajan kokoskaalan neuleohjeissa helppokäyttöisyys ja mukavuus ovat aina etusijalla. 

Kirjassa perehdytään myös erikoistekniikoihin, murretaan neuleslangin koodi sekä annetaan hyödyllisiä vinkkejä. Tarjolla on sekä vaativampia että aloitteleville tekijöille sopivia projekteja, ja usein käytetyillä isoilla puikoilla työ valmistuu nopeasti. Mukaan mahtuu pörröisiä mohair- tai rustiikkisempia villalankoja, hehkuvan maanläheisistä väreistä ihanan pastellisiin sävyihin – neuloosi on taattu sekä kokeneen että kokeilevan neulojan kohdalla!

Veronika, kutojien kesken Kika, oppi neulomaan 5-vuotiaana. Ensimmäinen työ oli pieni vaaleanpunainen poni, jossa oli enemmän reikiä kuin silmukoita, mutta siitä asti kiehtonut neulomisen maaginen muutos langasta kankaaksi on nyt osa arkea.

 Vuonna 2017 Tukholmassa perustettu @Kutovakika Instagram-tilillä ja kaksi vuotta myöhemmin Lontoossa avatulla YouTube -kanavalla on yhteensä yli 330 000 aktiivista seuraajaa. 

Nykyään Kika jakaa neulomisen iloa ja vinkkejä kotikaupungistaan Helsingistä, missä hän viihtyy puolisonsa ja kahden kissansa kanssa.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Tuotenumero: 9789527381687