Lapuan Kankureiden Saari jättipyyhe,100% pellavaa, roosa-sininen
Lapuan Kankureiden Saari jättipyyhe,100% pellavaa, roosa-sininen

Lapuan Kankureiden Saari jättipyyhe,100% pellavaa, roosa-sininen

Lapuan Kankurit
69,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Lapuan Kankureiden Saari jättipyyhe, väri roosa-sininen. Koko 95x180 cm

Saatavuus 1 kpl
Tuotenumero 6417695638335

Lapuan Kankureiden kotimainen kevyt pellava kylpypyyhe. 

Laadukas ja imukykyinen jättipyyhe, jonka koko on 95x180 cm. 

-ekologinen

-imukykyinen

-kuivuu nopeasti

-valmistettu Suomessa

-Avainlippu

-Masters of Linen

Saari-pyyhkeet ovat ontelosidoksista, erittäin imukykyistä 100% pestyä pellavaa.

 Pellava on luonnonmateriaali, joka tuntuu miellyttävältä, imee tehokkaasti kosteutta ja kuivuu nopeasti. Siksi se sopii erinomaisesti pyyhkeisiin. 100 % pesty pellava on saanut pesukäsittelyn tuotannossamme, ja se on imukyvyltään huoppuluokkaa.

 Jättipyyhe 95x180 cm on hyvä kumppani uimarannalle, sillä se kuivuu nopeasti ja ehtii kuivahtamaan uintikertojen välillä juuri sopivasti. Jättipyyhkeen päällä mahtuu makoilemaan, ja sen suojissa voi myös pukeutua tarvittaessa.


Lapuan Kankurit on osa Masters of Linen -organisaatiota, mikä tarkoittaa, että tuotteissa käytettävä pellava on parasta eurooppalaista laatua. Tuotteet kudotaan Lapuan Kankureiden omassa kutomossa Lapualla. Tuotteille on myönnetty Avainlippu-tunnus. Tuote on valmistettu 100% pellavasta. Ympäristöystävällinen pellava on kasvanut sateen voimalla Normandiassa, Euroopassa ja se on 100% eurooppalaista, jäljitettävää ja pitkäkuituista Masters of linen- pellavaa. Kaikki langat on kehrätty ja värjätty Euroopassa REACH asetusten mukaan ja täyttävät ÖKO-TEX sertifikaatin vaatimukset.

Strategiamme on vastata tuotteiden valmistuksesta itse langasta valmiiksi tuotteeksi. Siksi suurin ja merkittävin osa koko valmistuksestamme tapahtuu omassa kutomossa Lapualla.

Tämän tekstiilin tuotesuunnittelu, materiaalihankinta, kankaan sidokset ja kutomakoneen ohjelmointi sekä luonti, kudonta, viimeistys ja kankaan tarkastus tehdään omassa kutomossa Lapualla. Ompelu tehdään pääosin tytäryhtiömme omassa ompelimossa Liettuassa tai kutomollamme Lapualla. Tarvikkeet tuotteeseen hankitaan Euroopasta, pääosin Suomesta.

-Lapuan Kankurit-


Arvostelut 0 arvostelua