Lapuan Kankureiden Mono keittiöpyyhe,roosa
Lapuan Kankureiden Mono keittiöpyyhe,roosa

Lapuan Kankureiden Mono keittiöpyyhe,roosa

Lapuan Kankurit
18,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Lapuan Kankureiden Mono keittiöpyyhe, väri roosa. Kotimainen tuote.

Saatavuus 3 kpl
Tuotenumero 6417695167477

Imukykyinen 100% pellavapyyhe on täydellinen tiskipyyhe.

Valmistettu Suomessa.

100% pesty eurooppalainen Masters of Linen -pellava.

Koko: 48 x 70 cm.


100 % pesty pellava on täydellinen materiaali keittiöpyyhkeisiin. Pestyt pellavapyyhkeet ovat yksi myydyimmistä Lapuan Kankureiden tuotteista keittiöön. Nämä pyyhkeet ovat sekä kauniita että käytännöllisiä. Nämä ontelosidoksiset pyyhkeet ovat imukyvyltään huippuluokkaa, ja lisäksi ne kuivuvat nopeasti. Pellavapyyhe sopii hyvin keittiöpyyhkeeksi, käsipyyhkeeksi tai pieneksi liinaksi. 

Lapuan Kankurit on osa Masters of Linen -organisaatiota, mikä tarkoittaa, että käyttämämme pellava on parasta eurooppalaista laatua. Tuotteet kudotaan omassa kutomossamme Lapualla, keskellä Etelä-Pohjanmaan lakeutta. Tuotteille on myönnetty Avainlippu-tunnus.


Tuote on valmistettu 100% pellavasta. Ympäristöystävällinen pellava on kasvanut sateen voimalla Normandiassa, Euroopassa ja se on 100% eurooppalaista, jäljitettävää ja pitkäkuituista Masters of linen- pellavaa. Kaikki langat on kehrätty ja värjätty Euroopassa REACH asetusten mukaan ja täyttävät ÖKO-TEX sertifikaatin vaatimukset.


Strategiamme on vastata tuotteiden valmistuksesta itse langasta valmiiksi tuotteeksi. Siksi suurin ja merkittävin osa koko valmistuksestamme tapahtuu omassa kutomossa Lapualla.

Tämän tekstiilin tuotesuunnittelu, materiaalihankinta, kankaan sidokset ja kutomakoneen ohjelmointi sekä luonti, kudonta, viimeistys ja kankaan tarkastus tehdään omassa kutomossa Lapualla. Ompelu tehdään pääosin tytäryhtiömme omassa ompelimossa Liettuassa tai kutomollamme Lapualla. Tarvikkeet tuotteeseen hankitaan Euroopasta, pääosin Suomesta.

-Lapuan Kankurit

Arvostelut 0 arvostelua