Lapuan Kankureiden Onni tohvelit, musta-grafiitti. Koko S
Lapuan Kankureiden Onni tohvelit, musta-grafiitti. Koko S Lapuan Kankureiden Onni tohvelit, musta-grafiitti. Koko S Lapuan Kankureiden Onni tohvelit, musta-grafiitti. Koko S

Lapuan Kankureiden Onni tohvelit, musta-grafiitti. Koko S

Lapuan Kankurit
35,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Lapuan Kankureiden Onni tohvelit, musta-grafiitti. Koko S Kotimainen tuote.

Saatavuus 2 kpl

Lapuan kankureiden saunatohvelit, koko S. Sisämitta 27 cm. Imevät kosteuden tehokkaasti.


Suunnittelija: 
Anu LeinonenValmistettu: 
Suomessa
Materiaali: 
Pellavafrotee 70% eurooppalainen Masters of Linen -pellava ja 30% puuvilla


Tuote on valmistettu pellavasta ja bio-orgaanisesta puuvillasta. Pellava on kasvanut Normandiassa, Euroopassa ja se on 100% eurooppalaista, jäljitettävää ja pitkäkuituista Masters of linen- pellavaa. Kaikki langat on kehrätty ja värjätty Euroopassa REACH asetusten mukaan ja täyttävät ÖKO-TEX sertifikaatin vaatimukset.


Strategiamme on vastata tuotteiden valmistuksesta itse langasta valmiiksi tuotteeksi. Siksi suurin ja merkittävin osa koko valmistuksestamme tapahtuu omassa kutomossa Lapualla.


Tämän tekstiilin tuotesuunnittelu, materiaalihankinta, kankaan sidokset ja kutomakoneen ohjelmointi sekä luonti, kudonta, viimeistys ja kankaan tarkastus tehdään omassa kutomossa Lapualla. Ompelu tehdään pääosin tytäryhtiömme omassa ompelimossa Liettuassa tai kutomollamme Lapualla. Tarvikkeet tuotteeseen hankitaan Euroopasta, pääosin Suomesta.

-Lapuan KankuritArvostelut 0 arvostelua