Lapuan Kankureiden Uni taskuhuivi, metsän vihreä.
Lapuan Kankureiden Uni taskuhuivi, metsän vihreä. Lapuan Kankureiden Uni taskuhuivi, metsän vihreä. Lapuan Kankureiden Uni taskuhuivi, metsän vihreä. Lapuan Kankureiden Uni taskuhuivi, metsän vihreä. Lapuan Kankureiden Uni taskuhuivi, metsän vihreä. Lapuan Kankureiden Uni taskuhuivi, metsän vihreä. Lapuan Kankureiden Uni taskuhuivi, metsän vihreä. Lapuan Kankureiden Uni taskuhuivi, metsän vihreä.

Lapuan Kankureiden Uni taskuhuivi, metsän vihreä.

Lapuan Kankurit
65,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Lapuan Kankureiden Uni taskuhuivi, väri Metsän vihreä. Kotimainen tuote.

Saatavuus 1 kpl

Lapuan Kankureiden kotimainen, pehmeä ja lämmin taskuhuivi. Ihana huivi mukaan retkille, kotisohvalle, tai eteisen naulaan, kun joudut vaikka kipaisemaan postilaatikolle. Sopii miehille ja naisille.

Koko 60 x 170 cm + hapsut. 

Suunnittelija: 
Team Lapuan Kankurit

Valmistettu: 
Euroopassa
Materiaali: 
100% puhdasta uutta villaa


Tuote on valmistettu Skandinavian ja Uuden-Seelannin villasta. Villa on mulesing-vapaata ja toimimme vain vastuullisten ja sertifioitujen kehräämöiden kanssa. Kaikki langat on kehrätty ja värjätty Euroopassa REACH asetusten mukaan ja täyttävät ÖKO-TEX sertifikaatin vaatimukset.

Tämän villatekstiilin tuotesuunnittelu ja design tehdään omassa kutomossa Lapualla. Luonti, kudonta, viimeistys ja kankaan tarkastus tehdään pääosin osaomistamassa kutomossa Liettuassa. Ompelu tehdään pääosin tytäryhtiön omassa ompelimossa Liettuassa. Tarvikkeet tuotteeseen hankitaan Euroopasta, pääosin Suomesta. 

-Lapuan Kankurit


Arvostelut 0 arvostelua