Lapuan Kankureiden Maria taskuhuivi, ruskea-musta.
Lapuan Kankureiden Maria taskuhuivi, ruskea-musta. Lapuan Kankureiden Maria taskuhuivi, ruskea-musta. Lapuan Kankureiden Maria taskuhuivi, ruskea-musta. Lapuan Kankureiden Maria taskuhuivi, ruskea-musta. Lapuan Kankureiden Maria taskuhuivi, ruskea-musta.

Lapuan Kankureiden Maria taskuhuivi, ruskea-musta.

Lapuan Kankurit
69,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Lapuan Kankureiden Maria taskuhuivi, väri ruskea-musta. Kotimainen tuote.

Saatavuus 1 kpl
Tuotenumero 6417695124142

Lapuan Kankureiden kotimainen, pehmeä ja lämmin taskuhuivi. Ihana huivi mukaan retkille, kotisohvalle, tai eteisen naulaan, kun joudut vaikka kipaisemaan postilaatikolle. Sopii miehille ja naisille.

100% villaa.

Koko 60 x 180 cm + hapsut. 

Suunnittelija: 
Team Lapuan Kankurit

Valmistettu: 
Euroopassa


Materiaali: 
100% puhdasta uutta villaa


Tuote on valmistettu Skandinavian ja Uuden-Seelannin villasta. Villa on mulesing-vapaata ja toimimme vain vastuullisten ja sertifioitujen kehräämöiden kanssa. Kaikki langat on kehrätty ja värjätty Euroopassa REACH asetusten mukaan ja täyttävät ÖKO-TEX sertifikaatin vaatimukset.

Tämän villatekstiilin tuotesuunnittelu ja design tehdään omassa kutomossa Lapualla. Luonti, kudonta, viimeistys ja kankaan tarkastus tehdään pääosin osaomistamassa kutomossa Liettuassa. Ompelu tehdään pääosin tytäryhtiön omassa ompelimossa Liettuassa. Tarvikkeet tuotteeseen hankitaan Euroopasta, pääosin Suomesta. 

-Lapuan Kankurit


Arvostelut 0 arvostelua