Maija keittiöpyyhe, valko-roosa
Maija keittiöpyyhe, valko-roosa
Maija keittiöpyyhe, valko-roosa
-20%

Maija keittiöpyyhe, valko-roosa

20 % alennus
15,12 € 18,90 €
sis. 24 % ALV
Lapuan Kankureiden Maija keittiöpyyhe, valko-roosa. Kotimainen tuote.
Saatavuus 1 kpl

Lapuan Kankureilta tyylikäs ja ajaton Maija-keittiöpyyhe. Koko 48 x 70 cm.


Suunnittelija: 
Team Lapuan Kankurit


Valmistettu: 
SuomessaMateriaali: 
Pesty 39% eurooppalainen Masters of linen- pellava, 43% tencel ja 18% puuvilla


Tuote on valmistettu pellavasta, Tencelistä ja puuvillasta. Pellava on kasvanut Normandiassa, Euroopassa ja se on 100% eurooppalaista, jäljitettävää ja pitkäkuituista Masters of linen- pellavaa. Tencel on selluloosasta valmistettu muuntokuitu. Tencel on Itävaltalaisen Lenzingin valmistamaa lyocell-kuitua, jonka valmistusprosessi on suljettu, ympäristöystävällinen prosessi. Lue lisää www.tencel.com. Kaikki langat on kehrätty ja värjätty Euroopassa REACH asetusten mukaan ja täyttävät ÖKO-TEX sertifikaatin vaatimukset.


Strategiamme on vastata tuotteiden valmistuksesta itse langasta valmiiksi tuotteeksi. Siksi suurin ja merkittävin osa koko valmistuksestamme tapahtuu omassa kutomossa Lapualla.

Tämän tekstiilin tuotesuunnittelu, materiaalihankinta, kankaan sidokset ja kutomakoneen ohjelmointi sekä luonti, kudonta, viimeistys ja kankaan tarkastus tehdään omassa kutomossa Lapualla. Ompelu tehdään pääosin tytäryhtiömme omassa ompelimossa Liettuassa tai kutomollamme Lapualla. Tarvikkeet tuotteeseen hankitaan Euroopasta, pääosin Suomesta.

-Lapuan Kankurit

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Tuotenumero: 6417695402370