Huonetuoksu, Library book
Huonetuoksu, Library book

Huonetuoksu, Library book

Suski Scents
25,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Suski Scents huonetuoksu, Library book. Kotimainen.

Saatavuus 1 kpl

Käsintehty huonetuoksu lasisessa 100ml pullossa. Pullon mukana tulee 6 kuitutikkua, jotka asetetaan pulloon.

Huonetuoksu luo kotiin pehmeän tuoksun, joka kestää noin 1-2 kuukautta.

Tuoksu: Library Book. Vahva, huumaava tuoksu joka tuo mieleen vanhanaikaisen kirjaston. Tuoksussa on mausteisia vivahteita punaisesta ja mustasta pippurinmarjasta, suitsukkeesta, rock rose-kasvista, setripuusta, santelipuusta, meripihkasta, myskistä, vetiveristä sekä patchoulista.

Käyttöohjeet:

Aseta tikut pulloon, odota muutama minuutti ja käännä sitten tikut pullossa ylösalaisin niin, että ne ovat kauttaaltaan märkiä. Voit silloin tällöin kääntää tikut ylösalaisin uudestaan jos tuoksu alkaa katoamaan.

Tuoksun vahvuus riippuu huoneen koosta. Jos tuoksu tuntuu liian voimakkaalta pienessä tilassa, voit ottaa muutaman tikun pois pullosta.


Suski Scents on vuonna 2016 Lontoossa perustettu tuoksubrändi. Yrityksen takana on suomalainen kosmetologi Susanna Ahmed (o.s. Pohjola). 

Suski Scents tarjoaa laadukkaita ja kestäviä tuoksutuotteita kynttilöistä parfyymeihin. Valikoimista löytyy myös erikoisempia tuoksuja! Meille on erityisen tärkeää olla kaikinpuolin ekoystävällisiä, ja pidämme pakkaukset mahdollisimman minimaalisina välttääksemme turhaa jätettä. Suosimme myös helposti kierrätettäviä materiaaleja pakkauksissamme. Tuotteet valmistetaan käsin Suomessa sekä Iso-Britanniassa. 

Arvostelut 0 arvostelua