Soijavahakynttilä, lavender fields. Vegaaninen
Soijavahakynttilä, lavender fields. Vegaaninen

Soijavahakynttilä, lavender fields. Vegaaninen

Suski Scents
15,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Suski Scents soijavahakynttilä, lavender fields. vegaaninen. Kotimainen.

Saatavuus 1 kpl

 Vegaaninen tuoksukynttilä, valmistettu 100% eurooppalaisesta soijavahasta ja laadukkaista tuoksuöljyistä. Käsintehty pienissä erissä.

150g (paloaika noin 28 tuntia).

Tuoksu: Lavender Fields. Klassinen laventelin tuoksu rauhoittaa mieltä ja voi poistaa levottomuuden ja ahdistuneisuuden tunnetta. Raikas ja maanläheinen kukkaistuoksu.

Muistathan aina leikata kynttilän sydämen noin 5mm pituiseksi polttojen välillä parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Ensimmäisellä polttokerralla on hyvä polttaa kynttilää niin kauan että vaha sulaa purkin reunoille asti (noin 1-3 tuntia).

Kaikki kynttilämme ovat EU:n lakien ja CLP:n mukaisia.


Suski Scents on vuonna 2016 Lontoossa perustettu tuoksubrändi. Yrityksen takana on suomalainen kosmetologi Susanna Ahmed (o.s. Pohjola). 

Suski Scents tarjoaa laadukkaita ja kestäviä tuoksutuotteita kynttilöistä parfyymeihin. Valikoimista löytyy myös erikoisempia tuoksuja! Meille on erityisen tärkeää olla kaikinpuolin ekoystävällisiä, ja pidämme pakkaukset mahdollisimman minimaalisina välttääksemme turhaa jätettä. Suosimme myös helposti kierrätettäviä materiaaleja pakkauksissamme. Tuotteet valmistetaan käsin Suomessa sekä Iso-Britanniassa. 

Arvostelut 0 arvostelua