Huonetuoksu, Darjeeling tea
Huonetuoksu, Darjeeling tea

Huonetuoksu, Darjeeling tea

Suski Scents
25,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Suski Scents huonetuoksu, Darjeeling tea. Kotimainen.

Saatavuus 2 kpl

Käsintehty huonetuoksu lasisessa 100ml pullossa. Pullon mukana tulee 6 kuitutikkua, jotka asetetaan pulloon.

Huonetuoksu luo kotiin pehmeän tuoksun, joka kestää noin 1-2 kuukautta.

Tuoksu: Darjeeling Tea. Raikas ja eksoottinen tuoksu sisältää vivahteita vihreistä lehdistä, bergamotista, may chang-kasvista, myskistä, meripihkasta ja teenlehdistä. Todella uniikki ja mielenkiintoinen tuoksu!

Käyttöohjeet:

Aseta tikut pulloon, odota muutama minuutti ja käännä sitten tikut pullossa ylösalaisin niin, että ne ovat kauttaaltaan märkiä. Voit silloin tällöin kääntää tikut ylösalaisin uudestaan jos tuoksu alkaa katoamaan.

Tuoksun vahvuus riippuu huoneen koosta. Jos tuoksu tuntuu liian voimakkaalta pienessä tilassa, voit ottaa muutaman tikun pois pullosta.


Suski Scents on vuonna 2016 Lontoossa perustettu tuoksubrändi. Yrityksen takana on suomalainen kosmetologi Susanna Ahmed (o.s. Pohjola). 

Suski Scents tarjoaa laadukkaita ja kestäviä tuoksutuotteita kynttilöistä parfyymeihin. Valikoimista löytyy myös erikoisempia tuoksuja! Meille on erityisen tärkeää olla kaikinpuolin ekoystävällisiä, ja pidämme pakkaukset mahdollisimman minimaalisina välttääksemme turhaa jätettä. Suosimme myös helposti kierrätettäviä materiaaleja pakkauksissamme. Tuotteet valmistetaan käsin Suomessa sekä Iso-Britanniassa. 

Arvostelut 0 arvostelua