Mini-ontelokude
Mini-ontelokude Mini-ontelokude Mini-ontelokude Mini-ontelokude Mini-ontelokude Mini-ontelokude Mini-ontelokude Mini-ontelokude

Mini-ontelokude

Lankava
13,20 €
16,50 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

Lankavan Mini-ontelokude. Mattoihin, ryijyihin, koreihin. Kotimainen.

Saatavuus 5 kpl

Mini on tasalaatuinen, kapea, kierrätyspuuvillainen ontelokude. Rullalla oleva Mini-ontelokude sopii erityisesti virkkaukseen ja neulontaan, mutta myös kudontaan ja muihin käsitöihin. Mini on vahvuudeltaan ohuempi kuin muut ekopuuvillaiset ontelokuteet (Eko ja Lilli-ontelokude)  ja näin ollen myös valmis työ on kevyempi. Mini-ontelokude sopii erinomaisesti sisustustuotteiden, kuten torkkupeittojen, tyynynpäällisten neulomiseen tai mattojen virkkaukseen. Ministä neulot myös kivan kassin!

Mini-ontelokude on ympäristön kannalta fiksu valinta, sillä se valmistetaan kierrätyspuuvillasta, joka saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista.  Kuteita ei erikseen värjätä, vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä. 

Huomioitavaa: Ontelokuteet kutistuvat ensimmäisessä pesussa n. 15-20 %. Mini-ontelokuteen värikartta on suuntaa-antava. Raaka-ainepohjasta riippuen värisävyissä saattaa esiintyä eräkohtaisia eroja.

TuotemerkkiLankava
Materiaali80 % kierrätyspuuvilla, 20 % polyesteri
Koko1 kg = n. 355 m
MuotoRulla
Puikot10–20 mm
Virkkuukoukku6–7 mm


Löydät ilmaisia ohjeita lankaan: https://www.lankava.fi/fi/ohjeet/ 

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
-30%
Lilli-ontelokude
11,55 € 16,50 €