Rekolalainen kahvipaahtimo @kahvicharlotta valmisti meille omat herkulliset kahvit.
Tässä kahvissa on puolet Roman Penan Kolumbialaista kahvia, ja puolet Ernesto Perezin Guatemalalaista kahvia.
Kolumbia tuo kahvin makuun kivaa makeutta ja valkosuklaisuutta perinteisen suklaisen guatemalalaisen kaveriksi. Jolloin näistä yhdessä tulee ihanan täyteläinen kahvi.
Kahvit tulevat siis suoraan viljelijöiltä, ja paahdetaan naapurikylässä Rekolassa. Sieltä saan niitä puotiin kivasti pienissä erissä, vastapaahdettuna.
Suodatinjauhatus.
200 g.
50% Ernesto Perez, Guatemala
Tila: Finca La Torre
Viljelijä: Ernesto Perez
Alue: Patzicia, Chimaltenango, Acatenango, Guatemala
Menetelmä: Washed
Korkeus: 1500m
Lajike: Caturra, Bourbon
Kahvi on tasapainoinen, pehmeä ja hieman makea maultaan. Lähestyttävä body, jossa suklaisuus tulee pehmeänä esille. Alhainen hapokkuus.
50% Roman Pena, Kolumbia
Tila: El Recreo
Viljelijä: Roman Pena
Alue: Acevedo, Huila, Kolumbia
Menetelmä: Washed
Korkeus: 1480m
Lajike: Pink Bourbon
Romanin kahvi on luonteeltaan erittäin puhdas ja tasapainoinen. Mausta löytyy raikasta hedelmäisyyttä, raparperia ja vesimelonia. Valkosuklaa ja karamelli täydentävät hedelmäistä makeutta.