Drops Lima-alpakkalanka
Drops Lima-alpakkalanka Drops Lima-alpakkalanka Drops Lima-alpakkalanka Drops Lima-alpakkalanka Drops Lima-alpakkalanka Drops Lima-alpakkalanka Drops Lima-alpakkalanka 0100. luonnonvalkoinen 4088. heather 9020. helmenharmaa 3145. Hillitty roosa 9010. Vaaleanharmaa 7219. Pistaasi

Drops Lima-alpakkalanka

Drops design
2,70 €
Sisältää alv. 24.00 %

Dropsin Lima-alpakkalanka. Villaa ja alpakkaa. Mm. urheiluneuleisiin..

Saatavuus 72 kpl

DROPS Lima on 4-säikeinen urheilulanka. Lanka on 65% Peruvian Higland villaa ja 35% superfine alpakkaa. Lanka on käsittelemätön, eli sitä ei ole altistettu kemialliselle käsittelylle ennen värjäystä. Tämän ansiosta kuidun parhaimmat ominaisuudet pääsevät esille ja lanka saa paremman muodon ja rakenteen.

Lima-lanka sopii varsin hyvin esimerkiksi perinteisiin norjalaisiin puseroihin ja urheiluneuleisiin, jotka ovat muodoltaan hieman tukevampia ja muodonkestävämpiä. Kestävään lankaan on lisätty alpakkaa, jonka ansiosta neuleesta tulee ihanan pehmeä ja mukava. Eli kyseessä on hieman ylellisempi urheilulanka.

DROPS Lima-lanka löytyy monivärisenä, eli langan värit on karstattu yhteen ennen kehräystä, jolloin langasta tulee kirjava.

Made in Peru

Käsinpesu, max 30 C / Tasokuivaus

Arvostelut 0 arvostelua