Vintro kalkkimaali 125 ml
Vintro kalkkimaali 125 ml Vintro kalkkimaali 125 ml Vintro kalkkimaali 125 ml Vintro kalkkimaali 125 ml Vintro kalkkimaali 125 ml Vintro kalkkimaali 125 ml Vintro kalkkimaali 125 ml Vintro kalkkimaali 125 ml Vintro kalkkimaali 125 ml Vintro kalkkimaali 125 ml

Vintro kalkkimaali 125 ml

Vintro
7,50 €
12,50 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

Vintro kalkkimaali

Saatavuus 6 kpl

"Ekologisilla Vintro-kalkkimaaleilla liitumaista mattapintaa upeissa väreissä kodin sisustukseen.
Monikäyttöinen Vintro Chalk Paint -kalkkimaali on kalusteiden ja kodin pintojen, kuten seinien ja kattojen, maalaamiseen soveltuva sisustusmaali. Sillä voi maalata myös lasia, puuta, kiveä, kaakeleita, muovia, metallia, nahkaa ja tekstiilejä. Vintro Chalk Paint -kalkkimaalilla voi maalata suoraan monenlaisille pinnoille ilman esivalmisteluja. Kovan kulutuksen kohteissa, kuten lattioissa, tuoleissa ja pöytälevyissä, pinnan voi viimeistellä Vintro-sarjan vahalla tai lakalla. Seinillä ja katoissa kalkkimaali ei kaipaa pintakäsittelyä.

Vintro-sarjan tuotteet ovat ekologisia ja vaarattomia, niitä on turvallista käyttää myös lasten lelujen ja lastenhuoneen huonekalujen käsittelyyn. Kalkkimaalit ovat lähes hajuttomia, ja niissä on erittäin vähän haihtuvia orgaanisia yhdisteitä. Vintro- kalkkimaali on vesiohenteinen ja nopeasti kuivuva.

Valmiita sävyjä on 45, joista voi sekoittaa keskenään uusia, omia värisävyjä. Valmisväreistä löytyy vaaleita neutraaleja, hentoja pastelleja sekä kirkkaan värikkäitä ja syvän tummia sävyjä.

Vintro Chalk Paint -maalissa kalkkipitoisuus on korkea, joten pinnasta tulee liitumaisen matta ja eläväpintainen. Kalkkimaali on hyvin peittävää ja paksua, sitä on helppo levittää. Siveltimen jäljet jäävät näkyviin maalaustekniikasta riippuen.

Kiiltoaste: Täyshimmeä

Riittoisuus: 19,5m²/L

Pakkauskoot: 125ML ja 1L

Ohenne: Vesi

Sävy: 45 valmisväriä

Työtapa: Siveltimellä tai telalla

Tuotemerkki: Vintro Kalkkimaali"

Tiedot saatu Värisilmän sivuilta.

Arvostelut 0 arvostelua