Drops loves you #8 -puuvillalanka
Drops loves you #8 -puuvillalanka Drops loves you #8 -puuvillalanka Drops loves you #8 -puuvillalanka Drops loves you #8 -puuvillalanka Drops loves you #8 -puuvillalanka Drops loves you #8 -puuvillalanka Drops loves you #8 -puuvillalanka Drops loves you #8 -puuvillalanka Drops loves you #8 -puuvillalanka Drops loves you #8 -puuvillalanka Drops loves you #8 -puuvillalanka Drops loves you #8 -puuvillalanka Drops loves you #8 -puuvillalanka Drops loves you #8 -puuvillalanka

Drops loves you #8 -puuvillalanka

Drops design
1,10 €
Sisältää alv. 24.00 %

Drops loves you #8 -lanka

Saatavuus 15 kpl

100% Puuvillaa

Lankaryhmä: C (16 - 19 silmukkaa)

Paino/juoksevuus: 50 g = n. 85 m

Puikot: 5 mm

Neuletiheys: 10 x 10 cm = 17 s x 22 krs

Hellä konepesu 40°C / Tasokuivaus

DROPS ? You #8 on perinteinen 8/8 puuvillalanka, joka kuuluu Lankaryhmään C. Se sopii varsin hyvin kaikentyyppisiin neuleisiin! Lanka sopii sekä lasten että aikuisten neuleisiin ja myös sisustusneuleisiin. Tällä langalla neulottaessa tai virkattaessa neuleet valmistuvat nopeasti, lanka on hengittävä ja se ei kutita lainkaan, joten lanka tuntuu miellyttävältä jokaisen ihoa vasten - jopa vauvasi!

DROPS ? You #8 -lanka löytyy 19 kauniina värinä ja sen hinta on hyvin edullinen - lanka houkuttelee yhdistelemään eri värejä ja se sopii kaikille DROPS Paris-langalle suunniteltuihin ohjeisiin. Älä enää odota, kokeile sitä!

Made in EU
Oeko-Tex® certificate (STANDARD 100 by OEKO-TEX® 09.HBG.68250 Hohenstein HTTI)

Runsaasti ilmaisia neuleohjeita: http://garnstudio.com


Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet