Tervetuloa Korson Aseman puotiin!

Lanka-ja sisustuskauppa verkossa ja Vantaan Korsossa.

Meiltä löytyy verkkokaupasta samat tuotteet kuin myymälästä, joten voit tutustua valikoimaan etukäteen, ennen saapumista myymälään. 

Voit myös tilata tuotteet täältä, ja noutaa myymälästä. 

Tervetuloa!

Myymälä Vantaan Korsossa

Korson Aseman puoti sijaitsee kauniissa 120-vuotta vanhassa puutalossa, joka on alunperin Korson aseman vanha asuinkasarmi. Samassa liikehuoneistossa sijaitsee myös ekokauppa Oranssi Orava sekä kahvila Cafe Unelma. Käynti itse myymälässä onkin elämys, joka kannattaa käydä katsomassa.

Vantaan Korso on entisinä vuosina saanut vähän kyseenalaista mainetta, mutta Korso on mainettaan paljon parempi paikka. Korson keskusta on toki vielä vähän aikaansa jäljessä, mutta ympärillä oleva luonto ja asuinalueet ovat huippu viihtyisiä. Sekä tietysti meidän vanha asema-alue on yksi Korson helmistä.

Tiesitkö muuten että puodin omistaja Henna, asuu samassa talossa perheensä kanssa, ja omistaa talon miehensä kanssa? He ovat remontoineet autiotalon nykyiseen loistoonsa.

 Voit seurata Hennan omia sisustusjuttuja ja perheen elämää Hennan Instagramista.

Hennan Instagram

Puodin omistaja Henna

Taiteilijasieluinen introvertti, jonka elämäntyyli näkyy hyvin omassa puodissa. Hennalta saatkin asiantuntevaa apua niin neulontaan, sisustamiseen, värien valintaan kuin lahjojen hankkimiseen.

"Saan suurta iloa arkeeni käsitöistä, sisustamisesta, askartelusta, puutarhatöistä ja kaikenlaisesta puuhastelusta kotona.

Välillä, inspiraation iskiessä, touhuan ympäriinsä kuin vimmattu. Toisena hetkenä neulon sohvan nurkassa kissa sylissä.  Rakastan erityisesti puodin pientä lankahyllyä."

Lankaostoksille


"Ihania tuotteita, hyvä valikoima. Paljon asioita myös lapsille. Erinomainen palvelu! Miljöö kuin suoraan satukirjasta ja tilaukset tulevat kotiin nopsaa."

-Tuija-


"Ihana puoti, hyvä valikoima sekä hinnat ja ihana asiakaspalvelu aina niin hyvä mieli kun käy täälä."

-Jeanette-


"Nettipuoti on selkeä ja nopea toimitus. Tuotteet on pakattu kauniisti."

-Nina-